Tegenover de brouwerij van Blaugies vindt u de taverne van restaurant Le Fourquet, beheerd door Cédric Carlier, de broer van de brouwer, en zijn echtgenote Stéphanie Juste. Beiden zijn afgestudeerd aan de hotelschool van Saint-Ghislain en worden door hun drie kinderen bijgestaan: Ethan, Mathys en Nolhan. Samen runnen ze dit restaurant, waar gezelligheid en vakmanschap samenkomen.
- Thuis
- Restaurants
- Le Fourquet - Taverne van de Brouwerij van Blaugies
Le Fourquet - Taverne van de Brouwerij van Blaugies




Over
Talen
Culinaire specialiteiten
Le Fourquet biedt grillgerechten in de zaal en gerechten bereid met verse streekproducten, zorgvuldig geselecteerd volgens de seizoenen. Sommige gerechten worden met de ambachtelijke bieren van de brouwerij bereid, voor een unieke en lokale smaakervaring.
Maatwerkevenementen
Wilt u een zakenlunch, een familiefeest, een seminarie, een promotiediner of een banket voor een patroonsfeest organiseren? Le Fourquet biedt een op maat gemaakte organisatie, afgestemd op uw wensen, budget en smaak.
Waarom voor Le Fourquet kiezen?
De familiale sfeer, de kwaliteit van de keuken, het professionalisme en de beschikbaarheid van het personeel, de rustgevende bosrijke omgeving, evenals de gemakkelijke bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn troeven die het succes van uw evenement garanderen. Bovendien zijn er binnen- en buitenspeelmogelijkheden voor de jongsten zodat het hele gezin van een aangename ervaring kan genieten.
Algemene informatie
Contactgegevens