Ambachtelijk bier en traditionele productie
Een brouwtechnicus, onder toezicht van Brouwerij Dubuisson, waakt over de kwaliteit van de productie door regelmatig te brouwen en elke stap van het productieproces te controleren. De microbrouwerij werkt op kleine schaal en volgt traditionele brouwmethoden, zonder enige toevoegingen, wat voor kwaliteitsvolle ambachtelijke bieren zorgt.
Rondleidingen en geheimen van de brouwerij
Er worden rondleidingen op reservering georganiseerd, waar het brouwproces kan worden ontdekt en u meer te weten komt over de geheimen van het ambachtelijke bier dat in Bergen (Mons) wordt gebrouwen.
Bier en gastronomie: de perfecte harmonie
Le Brasse-Temps onderscheidt zich door het unieke concept van de "bierbrug", waarbij de bieren met tapas worden geserveerd die door chef-koks worden bereid. Sommige gerechten worden zelfs met de lokaal gebrouwen bieren gekookt, wat voor een perfecte harmonie tussen bier en gastronomie zorgt.
Geniet van het terras zodra het mooi weer is
Wanneer het weer het toelaat, kunt u van het terras genieten om een ambachtelijk bier te drinken in een aangename en gezellige sfeer.