« Le « Brasse-Temps » vous invite à découvrir, lors de visites guidées sur réservation, les secrets de fabrication de la bière. Vous pourrez y déguster des bières uniques, brassées sur place et servies directement depuis les cuves de garde (4 x 1000 litres). Sous la supervision d’un ingénieur brasseur spécialement formé, chaque recette est réalisée selon des méthodes traditionnelles, sans aucun additif, pour garantir une qualité et une fidélité irréprochables aux recettes originales établies à Pipaix, berceau de la Brasserie Dubuisson.
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Le Brasse-Temps




About the activity
Wi-Fi connection
Parking
Terrace
People with limited mobility
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Brasse-Temps invites you to discover the secrets of beer production through guided tours, where you can taste beers that are unique because they’re manufactured on site and served directly from live conditioning tanks (4 x 1,000 litres). A specially trained engineer brewer monitors the entire process to ensure original recipes are perfectly reproduced to a high standard starting from the parent company in Pipaix. A traditional method, with no additives! Furthermore, this brewery is not any old tavern. Firstly, because the beer is manufactured on-site. Secondly, because original Bush range beers are found there. Taste these: Cuvée des Trolls, Ambrasse-Temps, Blanche de Sainte-Waudru, Brasse-Temps des Cerises and Brasse-Temps citron. The Bush, amber or blonde, and the Pêche Mel Bush are produced at the parent company in Pipaix.The brewery also has a restaurant with, among other things, meals cooked with beer. In addition, you can taste hop-based cocktails, and if you come during the week between 17:00 and 18:00, you can enjoy the Happy Hour (except for Wednesdays and public holidays). If you go to the Brasse-Temps on your birthday, the brewery will offer you a "rafale tradition", 4 typical draught beers of 12.5 cl. Finally, you should also know that it’s the perfect place for a family event or to meet up with friends or colleagues. Located just off the motorway and with a large car park, the establishment offers custom packages and has a fully equipped meeting room (wifi, screen that can connect to a pc, flipchart, etc.)
General Information
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Reviews
4.2/5
These reviews are collected from Google Reviews
Great place. Staff speak english. Food was great. Good portions. Fast service.
Very slow service. It was very hot inside and one side of the restaurant smelled like septic tank. Editing to add that we actually visited in early May, not during June's heatwave.
Super gezellig en overheerlijk eten. Personeel is super behulpzaam. Zeker een aanrader! 28/06/2025 Wij zijn weer geweest, en het eten was wederom super! Personeel herkenden ons nog van 7 maanden geleden! Nu gezellig op het buitenterras gezeten. Heerlijk weer en een gemoedelijke entourage! De volgende keer als wij weer in Mons zijn gaan wij zeker weer langs!
Mon plat est retourné pratiquement intact en cuisine. Pas bon du tout....Et aucun souci quand le personnel a débarrassé sans me demander le pourquoi. Carte des desserts demandée. Nous sommes partis régler l'addition au bout de 30 minutes d'attente alors que ce midi, il n'y avait pas foule. Le personnel n'était pas impliqué...Sac
J'ai fait 3 Brasse Temps. Et ils sont tous géniaux comme d'habitude. Photos celui de Charleroi
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